søndag 28. desember 2008

Nesten heime igjen :)

No har eg vore heime i over ei veke. Har vore mykje som har skjedd med tanke på jula så har ikkje fått skrive noke om heimreisa. Men eg kom meg ihverfall heil heim sjølv om det var mykje som skar seg på vegen; Fekk ikkje ta med meg all handbagasjen frå Melbourne og måtte sende det som bagasje, noko som resulterte i ei knust julegåve. Så var airconditionen ødelagt på flyet så hadde maraton i å ta på og av genseren min, flyet frå London var forsinka, men enda verre var Odd sitt fly frå Hovden som var kansellert. Derfor fekk ikkje han møtt meg på flyplassen før han skulle vidare på plattform. Han kom seg likevel på nattbussen slik at han fekk sjå meg morgenen etter, då eg skulle ligge på hotell like ved flyplassen. Men ikkje dette heller gjekk som smurt. Han satte seg på feil minibuss frå flyplassen og enda opp på feil hotell, prøvde å ta taxi derifrå, men taxisjåføren hadde manglande retningssans og kjørte til to hotell før han fann det rette. Men når alt dette er sagt så var alt gløymd når eg fekk møte Odd! Kjempekoselig å få sjå han igjen sjølv om det berre var ein times tid :) Beste timen på lenge.

Onsdagen, 17. desember, tok eg bussen til Tinn for å besøke mamma. Kjempekjekt å sjå ho igjen, og deilig å endeleg kome "heim"! No har eg vore der i ei og ei halv veke, og både mamma, Per, Merethe, John Øyvind og tante Reidunn har vore her, så det har vore ei kjempetrivelig jul! Var ikkje mykje snø her, men det var heller ikkje mykje som skulle til for at eg vart fornøgd ;)

Gjensyn ;)
Julenøtter :)
Mamma strikka :)
Julemiddagen
Pakka opp gåve :)

Eg skulle eigentleg reise med nattbussen idag, søndag, men fann ut at eg og Merethe skal reise tidleg til Oslo i morga og vere der dagen før vi tek nattbussen på kvelden. Glede meg kjempemasse til å endeleg kome HEIM til Volda! Glede meg til å sjå alle heime. Rekke akkurat å sjå folk før nyttår ;)
Snakkast veldig snart!
Klem :)

Ingen kommentarer: